Sinds maandag 6 augustus heb ik mijn werk na 3 weken vakantie hervat. Mijn vriendin en ik zijn naar het verkoelende water (Italië, omgeving Iseomeer) en naar de imposante en uitdagende bergen (Italië en Oostenrijk, Kaprun en Sankt Anton) gereisd. We hebben in prachtige natuur gezwommen, gefietst en gewandeld, genoten van in onze woonomgeving ongekende panorama’s en onze honger en dorst gestild met de heerlijkste gerechten en drankjes.

Op onze laatste stop in Sankt Anton stond de uitspraak ‘Es sind die Begegnungen mit Menschen die das Leben lebenswert machen’  in de ontbijtruimte van de B&B op de muur geschilderd (zie foto).

Met groot plezier en voldoening kijk ik vooral vanwege een paar geplande en heel veel meer toevallige ontmoetingen nu terug op de D-VERSe vriendelijke, geïnteresseerde, boeiende, inspirerende, veelal korte en soms ook vreemde en verwarrende ‘Begegnungen’ met mensen uit Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Roemenië, Saudi-Arabië, de VAE, Israël, Groot-Brittanië (“I love a hard Brexit!”), Noorwegen, Frankrijk, België en Nederland. En natuurlijk ook met mede-Limburgers, bijvoorbeeld uit Stein en Heerlen, die we zo maar tegenkwamen op een terras of bij een berghut. Of onze vrienden uit Waubach en Grevenbicht, waar we in Italië of Oostenrijk mee hadden afgesproken.

Ik kijk alvast uit naar vergelijkbare inspirerende, soms ook – in eerste instantie misschien wel – verwarrende professionele ontmoetingen in de komende maanden. Tot binnenkort!

Ondertussen werken Danielle en ik verder aan ons D-VERS trainingscollectief. More to follow soon!